Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková z jazyka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XZo
Moje poznámka
Svíčková z jazyka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XZo
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 7 minutami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 2 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 3 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 4 hodinami
Borůvkové knedlíky
zackovam před 4 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 4 hodinami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 4 hodinami
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 5 hodinami
Tématické fráze:
jak zahustit svíčkovou,
svíčková recept,
čím zahustit svíčkovou,
svíčková,
jak zahustit omacku,
svíčková v papiňáku,
sražená svíčková,
řídká svíčková,
zahustit svíčkovou,
jak vařit v papiňáku,
čím zahustit krém,
řídká omáčka,
pecena kureci jatra,
jak zahustit krém,
recept na svíčkovovou,
jak loupat jazyk,
veprovy jazyk recept,
čím zahustit řídký krém,
pokrmy ze svickove,
přidáme rozmixovanou zeleninu a vaříme
Suroviny:
jazyk vepřový,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
slanina,
hořčice,
mléko,
mouka,
citron
Komentáře (9)