Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková z jazyka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XZo
Moje poznámka
Svíčková z jazyka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XZo
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 8 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 24 minutami
Banánová bábovka
Weer8 před 55 minutami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 1 hodinou
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 2 hodinami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 5 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 6 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 6 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 6 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak zahustit svíčkovou,
svíčková recept,
čím zahustit svíčkovou,
svíčková,
jak zahustit omacku,
svíčková v papiňáku,
sražená svíčková,
řídká svíčková,
zahustit svíčkovou,
jak vařit v papiňáku,
čím zahustit krém,
řídká omáčka,
pecena kureci jatra,
jak zahustit krém,
recept na svíčkovovou,
jak loupat jazyk,
veprovy jazyk recept,
čím zahustit řídký krém,
pokrmy ze svickove,
přidáme rozmixovanou zeleninu a vaříme
Suroviny:
jazyk vepřový,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
slanina,
hořčice,
mléko,
mouka,
citron
Komentáře (8)