Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 724 kJ / 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,38 g |
Tuky | 36,31 g |
Vláknina | 20,11 g |
Cholesterol | 108 mg |
Sodík | 4,13 g |
Sůl | 10,30 g |
Sacharidy | 51,78 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kotlety naklepeme, nařízneme, osolíme a na oleji po obou stranách dozlatova opečeme.
Krok 2: Vyjmeme je, do tuku přidáme nakrájenou cibuli, zpěníme ji, zasypeme paprikou, zalijeme vývarem, okořeníme česnekem utřeným se solí a drceným kmínem.
Krok 3: Přidáme nakrájené zelí a kotlety a společně dusíme doměkka.
Krok 4: V polovině dušení přidáme smetanu, v níž jsme rozmíchali mouku, přisolíme.
Zveřejněno 4. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sikulské žebírko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgkg
Moje poznámka
Sikulské žebírko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgkg
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 18 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé na italský způsob
Jan Nemec před 51 minutami
Mexický bramborový salát
wimra před 1 hodinou
Zelí ve sladkokyselém nálevu sterilované
anavob před 1 hodinou
Muffiny s višňovou marmeládou
beruska22 před 1 hodinou
Krémová polévka z pečeného česneku
rybarka007 před 1 hodinou
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
wimra před 3 hodinami
Jogurtová bábovka II
Sima1996 před 3 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 5 hodinami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 7 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 7 hodinami
Tématické fráze:
vepřové žebírko sikulské,
sikulské vepřové žebírko,
sikulský vepřový plátek,
sikulsky platek,
sikulské zelí,
sikulský guláš,
sikulská kotleta,
sikulske maso,
sikulské kotlety,
hospodské zelí,
sikulské vepřové,
vepřové po sikulsku,
sikulský kotlet,
sikulské vepřové maso,
vepřové sikulské,
žebírko,
vepřové sikulské žebírko,
sekulské žebírko,
veprove zebírko po sikulsku,
sikulská vepřová
Suroviny:
kotleta,
vývar,
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
česnek,
kmín drcený,
zelí kysané,
smetana,
mouka hladká
Komentáře (17)
Jani, už mám v oblíbených a díky za tip
Posílám bodíka.
K receptu nejsou žádné komentáře.