Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 548 kJ / 3 477 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 207,84 g |
| Tuky | 241,10 g |
| Vláknina | 14,82 g |
| Cholesterol | 3,26 g |
| Sodík | 5,36 g |
| Sůl | 13,90 g |
| Sacharidy | 82,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra ve feferonovo-hořčičné omáčče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7DK1
Moje poznámka
Vepřová játra ve feferonovo-hořčičné omáčče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7DK1
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 21 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 22 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 22 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 1 hodinou
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 3 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 3 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 3 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 4 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 4 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 4 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 6 hodinami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra omáčka,
veprova jatra jinak,
omačka z vepřových jater,
ostrá játra,
vepřová játra,
vpřová jatra,
recepty-játra na pálivý způsob)vepřové),
vepřová játra recepty,
recepty z vepřových jater,
vepřové játra,
směs s vepřových jater,
vepřová játra víno jablka,
ostrá vepřová játra,
jatra trochu jinak,
pikantní vepřová játra,
vepřová pikantní játra,
veprova jatra recept,
vepř.játra,
vepřové játra pikantní směsi,
vepřové plec a jatra vepřové omačka
Suroviny:
játra vepřová,
cibule,
krém feferonkový,
hořčice dijonská,
rajče,
paprika čerstvá zelená,
jablko,
slanina,
olej olivový,
víno červené
Komentáře (19)
ukládám k vyzkoušení