Suroviny
Porce: 25 sklenic
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 286 kJ / 5 088 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,00 g |
Tuky | 32,40 g |
Vláknina | 364,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22,19 g |
Sůl | 50,00 g |
Sacharidy | 895,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čalamáda, jak ji dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m739
Moje poznámka
Čalamáda, jak ji dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m739
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 17 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 23 hodinami
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé na italský způsob
Jan Nemec před 12 minutami
Mexický bramborový salát
wimra před 40 minutami
Zelí ve sladkokyselém nálevu sterilované
anavob před 59 minutami
Muffiny s višňovou marmeládou
beruska22 před 1 hodinou
Krémová polévka z pečeného česneku
rybarka007 před 1 hodinou
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
wimra před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
Sima1996 před 3 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 4 hodinami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 6 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 6 hodinami
Tématické fráze:
slovenska čalamada,
zavařování čalamády,
čalamáda bez zavařování,
čalamáda,
čalamáda ve vlastni stave,
vyroba calamady,
čalamáda z cukety a zelí,
recept na slovenskou čalamádu,
doba zavařování čalamády,
chalamada,
zavařování čalamáda,
jak dlouho se zavařuje čalamáda,
čalamada ze zeli a cukety,
slovenská čalamáda ze zelí paprik s cibulí,
čalamáda slovenská,
jak se zavaruje calamada,
calamady,
calamada s cukety a zeli,
slovenská čalamáda ze zelí,
čalamáda ze zelí
Suroviny:
paprika čerstvá bílá,
okurky sterilované,
zelí bílé,
cibule,
deko,
voda,
cukr,
ocet
Komentáře (2)