Suroviny
Porce: 25 sklenic
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 286 kJ / 5 088 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 169,00 g |
| Tuky | 32,40 g |
| Vláknina | 364,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22,19 g |
| Sůl | 50,00 g |
| Sacharidy | 895,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čalamáda, jak ji dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m739
Moje poznámka
Čalamáda, jak ji dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m739
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 8 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 10 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 16 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 16 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno 7. 12. 2025 21:58:20
Skořicová kolečka
Přidáno 7. 12. 2025 21:41:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
[email protected] před 1 hodinou
Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky
Milfu před 4 hodinami
Telecí líčka v ovocné marinádě
david.pacanda před 5 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 6 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 6 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Evellinka před 7 hodinami
Výborné šlehačkové cukroví
Moni1703 před 7 hodinami
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 8 hodinami
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 9 hodinami
Tématické fráze:
slovenska čalamada,
zavařování čalamády,
čalamáda bez zavařování,
čalamáda,
čalamáda ve vlastni stave,
vyroba calamady,
čalamáda z cukety a zelí,
recept na slovenskou čalamádu,
doba zavařování čalamády,
chalamada,
zavařování čalamáda,
jak dlouho se zavařuje čalamáda,
čalamada ze zeli a cukety,
slovenská čalamáda ze zelí paprik s cibulí,
čalamáda slovenská,
jak se zavaruje calamada,
calamady,
calamada s cukety a zeli,
slovenská čalamáda ze zelí,
čalamáda ze zelí
Suroviny:
paprika čerstvá bílá,
okurky sterilované,
zelí bílé,
cibule,
deko,
voda,
cukr,
ocet
Komentáře (2)