Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 485 kJ / 3 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 280,65 g |
Tuky | 212,62 g |
Vláknina | 29,95 g |
Cholesterol | 795 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 61,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové ocásky pečené v kolalokově limonádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqMY
Moje poznámka
Vepřové ocásky pečené v kolalokově limonádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqMY
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 43 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 51 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřový ocásek,
vepřový ocásek recept pečeně,
pečený vepřový ocásek,
veprový ocásek recepty,
prasečí ocásky recepty,
vepřový ocásek recept,
pečené křížové kosti,
prasečí ocasky,
vepřový ocásek pečený,
prasečí ocásek recept,
pečené uzené ocásky,
recept na praseci ocasky,
pečený ocásek,
křížové kosti pečené,
prasečí ocásek,
vepřová pečeně,
veprove krizove kosti,
praseci ocasky recept,
recepty vepřový ocásek,
pečené uzené vepřové ocásky
Suroviny:
ocas vepřový,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
coca cola,
víno červené,
vývar,
zavařenina rybízová,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (27)
Tohle na coca-cole jedl, protože já to jednou měla v restauraci (byla to žebra) a zbylo, takže to dojídal, až měl boule za ušima a už mu to nevadí...
Děkuji za krásnou fotodokumentaci. Že je to bezva maso, co?
Dala jsem fotky - i těch syrových chvostíků a pak hotového, klidně smaž
Ja som si myslela, že je to chvostík, pokračovanie chrbtice - to čo má prasa zakrútené, zopár stavcov obalených tukom a kožou, dáva sa to často do huspeniny.
Jen dotaz, opravdu žádná tekutina nebo rozpuštěný tuk na to naložení? Tu colu s vínem přidat hned pak k masu do trouby k pečení - já vím, že to tam tak píšeš, jen si to upřesňuju