Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené papriky s bílou klobáskou a cuketou

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Papriky rozpůlíme a zbavíme semínek a bílých žeber. Klobásky a cuketu nakrájíme na malé kostičky, cibulku na kolečka, česnek a bylinky na jemno posekáme. Krok 2: Na oleji necháme opéct klobásku, pak přihodíme cuketu, osolíme a chvilku dusíme, až vše pustí šťávu. Poté přidáme česnek, bylinky a cibulky, chvíli promícháváme a zaprášíme červenou paprikou. Dochutíme popř. solí. Krok 3: Odstavíme, necháme zchladnout a vmícháme vejce a nastrouhaný sýr. Směsí plníme papriky, které vložíme do zapékací misky s trochou oleje a pečeme v troubě na 200°C. Můžeme během pečení trochu podlít vodou nebo vývarem. Nakonec ještě posypeme zbytkem sýra a necháme zezlátnout.

Zveřejněno 8. 9. 2011

Poznámka autorky 1974andrea

Klobásky kupuji v Lidlu, mají 95% masa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3Y4r

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3Y4r

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Anna Kocikova:Děkuji za komentík Aničko:-K

Bezva mňamina:-p+12:yes:krásně nafocená:-K:yes:

I k tomuto receptu všem moc děkuji za komentíky a hodnocení:-K:-8:-K

rebeka:Díky Nadi:-K, zase jedna cuketa ubyla;-):-))

krásný recept:-K:yes::yes:

Klariska:Díky moc:-K, i když léto vypadá poněkud jinak než tady u nás.:-(

Moc krásný pozdně letní oběd :yes::-K.

varilamyskakasicku::yes: díky! (I tobě, Andreo;-) )

Mňam :-p

cathleen:už jsem jednou zkoušela dát vinnou klobásu na plát umletého masa,přidala jsem do ní trošinku strouhanky, a potřela jsem mleté, pak jsem na ní dala náplň z uzeniny, šmak z té vinné klobásky to mělo moc prima:-K;-)

Já kupuju v Albertu bílou klobásku a ta je krůtí, je taky taková festovní, tak s tou to zkusím, výbornej nápad:yes::yes:

cathleen: Já myslím, že ta vinná klobáska by se ti po nakrájení roztekla, teda pokud by se ti podařilo ji nakrájet;-). Tyhle jsou opravdu masité a pěkně drží. Ale určitě by mohlo být dobré tu vinnou vymáčknout, trochu opéct a pak pokračovat stejně.

:-)Andri, opravdu hezký recept:yes: Ta opékací klobása (nekupujem je) by šla nahradit třeba vinnou?
Jo - a i fotky (i fotopostup) máš velice pěkné!:yes::-D

Kadlik:Tak šup sem s nima, ať spatří světlo světa:-D:-))

Tématické fráze:
zapékané bílé klobásy, recepty s bílou klobásou, paprika bílá, zapečené papriky s cuketou, zapečené papriky, bile papriky, zapečená vinná klobása, cuketa recepty, recept klobás zapečený, zapečené bílé klobásy, paprikové klobásy, pečené papriky s klobasou, paprika s cuketou, recept na papriku, zapečená náplň z bílé klobásy recept, jak opéct paprik, papriky a klobásou, papriky plněné bílou klobásou, zapecene papeiky s cuketou, plněné papriky s klobásou a mozzarelou

Suroviny:
paprika čerstvá červená, klobása, cuketa, česnek, sýr tvrdý, vejce, cibulka lahůdková, bazalka čerstvá, rozmarýn, paprika čerstvá červená, olej, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu