Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Sekaná s řapíkatým celerem, plněná bílou klobásou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 11. 2013 23:09

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 393 kJ / 1 767 kcal
Bílkoviny142,44 g
Tuky105,63 g
Vláknina13,05 g
Cholesterol 709 mg
Sodík 3,53 g
Sůl8,14 g
Sacharidy57,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Do sekané jsem přidala pražené fazole s chutí chilli, aby byla sekaná pikantnější. Množství bílé klobásy do sekané dáme podle každého. Ke konci pečení jsem troubu přepla na gril, pekla jsem dál, aby byla kůrčička pěkně křupavá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 11. 2013 19:33

Ivuško moc hezky jsi zkombinovala suroviny na závěrčnou dobrotu:-p:yes::-K
Jinak já jsem při vaření také vstřícná:-*Kdybych měla vařit jen podle sebe,tak se manžel asi moc nenají:-D:-D

zizala:Jaruš,ale vždyť i ta bílá klobása udělá v sekané na řezu hezkou mozaiku;-)Také ji používám do náplně,tak to mohu posoudit:-)Je to dobré nejen chuťově,ale i vzhledově:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

23. 11. 2013 20:40

rozmarynaH: Zkusila jsem ji Rozmarýnko 1x a od té doby ji dělám dokola stejně, zdá se mi jemná, pojí to maso, poradil mi to můj švagr, co je řezník;-)

rozmarynaH rozmarynaH

23. 11. 2013 19:53

Já jsem také nikdy sekanou s tvarohem nedělala, ale všechno by se mělo zkusit. Sekaná musí být dobrá:-p. Recept jsem si uložila:yes:

suslajda suslajda

23. 11. 2013 15:25

Zajímavá kombinace, musím vyzkoušet s tím tvarohem:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 11. 2013 14:05

:yes::yes::-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

23. 11. 2013 13:33

zizala: o.k, Jaruš, té sekané bylo hodně, bylo na druhý den a i do práce, takže tak to vzniklo, úspora proudu;-);-) byla a hodně jídla tak i tak, viz fotečka s klobáskou:-K

zizala zizala (moderátorka)

23. 11. 2013 13:29

varilamyskakasicku: :-)) Tak u nás by to dopadlo jinak. Upekla bych sekanou k obědu a opekla klobásu k večeři. A měla bych dvě různá jídla :-) U nás v kuchyni velím já :-8 muž je rád, že má uvařeno (většinou):-))

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

23. 11. 2013 13:06

zizala: Jaruš, možná máš pravdu.Stává se,že někdy máš svou představu, jak vařit a co vařit,ale vše pak je najednou jinak..:-)) U nás vznikl tento recept vlastně kompromisem. Já jsem chtěla dělat sekanou, manžel chtěl bílou klobásu a tak co teď, tak jsem řekla, dobře, upečeme sekanou, naplníme ji klobáskou a dál už uvidíme. Kousek kloobásy jsem pak přidala péci i k sekané. Sama jsem byla mile překvapená, jak byla výborná, manžel spokojen a to je pak nej;-);-) Jednu šišku jsme měli s bramborem- teplou a druhá šiška byla na studeno a chlebem, ale tam nám klobása v tom chutnala nejvíce:-K;-) takže jinak bylo všechno jinak...:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

23. 11. 2013 13:00

spagetka: vyzkoušej Ladi, není to nutné, vždycky záleží, jak komu to vyhovuje a chutná:-K:-K

spagetka spagetka

23. 11. 2013 09:54

jÁ TVAROH NIKDY DO SEKANÉ NEDÁVALA, TAKŽE VYZKOUŠÍM, VŠE JE JEDNOUN POPRVÉ, omlouvám se za velký písmena, už se mi to nechce přepisovat. Zjkusím nejdřív jen ten tvaroh ;-);-);-)

zizala zizala (moderátorka)

23. 11. 2013 09:13

Mně tam není jasná funkce těch bílých klobás. To je přece taky ochucené mleté maso, jako v sekané. Kdyby byly uzené, beru - udělají mozaiku a ještě to ochutí uzenou chutí, ale tohle mi připadá jaksi zbytečně navíc, bez důvodu, nelogické ;-)

hanes24 hanes24

23. 11. 2013 07:47

Majka8:Tvaroh je ohromný skoro ve všem.Je nutné zkusit.
Bod je jasný. Dobré papáníčko :yes::yes:řapíkatý celer dávám kromě buchet skoro do všeho a teď mně napadá nechcete to zkusit do buchet?:-D:-D:-D:-)):yes:

Majka8

23. 11. 2013 02:01

Řapíkatý celer nacpu všude i do sekaný,ale tvaroh?tak to mně nenapadlo,musím vyzkoušet,vůbec si nedovedu tu chuť představit.Škoda že recept nebyl včera,dnes jsem pekla dvě šišky sekaný a při čtení dnešních receptu jsem pomalu půl šišky snědla,no bude se mně špatně usínat s plným břichem:-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

23. 11. 2013 00:27

Jarka D.: tak díky, mám ráda kombinaci pórek + cibulku, pěkně orestovat, jak to jde;-)

hosta hosta

23. 11. 2013 00:20

Taky občas dávám do sekané tvaroh, takhle dozdobit a dochutit mě ale ještě nenapadlo:-O - díky za inspiraci, máš to moc hezké:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: sekaná z chleba recepty s řapikatým celerem rapikaty celer s klobysou řapíkatý celer recepty náplně do sekané sekana tvaroh sekaná na chleba plněné pečené brambory bílou klobásou vychytávky do sekané sekaná sisky jakou má chut řapíkatý celer recept na sekanou s celerem klobasy na zapečení bílé klobásy na zapečení podlévá se plech při pečení v alobalu sekaná ve tvaru šišky jak oloupat řapíkatý celer mletý s řapikatým celerem mleté maso plněné klobásou mysicka.j@seznam.cz

Suroviny: maso mleté, cibule, tvaroh jemný, vejce, chléb toustový tmavý, mrkev, sůl, pepř, paprika sušená uzená, celer řapíkatý, vývar, bílek, klobása

TopRecepty.cz

Sekaná s řapíkatým celerem, plněná bílou klobásou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PlN4