Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 379 kJ / 2 481 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,76 g |
Tuky | 259,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 434 mg |
Sodík | 3,74 g |
Sůl | 9,35 g |
Sacharidy | 7,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WWgX
Moje poznámka
Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WWgX
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 2 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 2 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 3 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 4 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 4 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 5 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 6 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 6 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 7 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 9 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 9 hodinami
Tématické fráze:
losos pstruhový,
zavináče ze pstruha,
pstruhovy losos,
pstruh filety recept,
losos s žampionovou omáčkou,
mail estragon.pl loc:cz,
závitek ze pstruha,
pstruh s omackou,
zavináče ze pstruhů,
recept na pstruha s omačkou,
tipy triky slaná kytka,
pstruzi zavitky,
recept na losos pstruhový,
losos pstrhový,
rybí file s žampionovou omáčkou,
závitky z pstuha,
jaké bylinky na pstruha,
recept na žampionovou omáčku,
pstruhový lososa,
zavináče z pstruha
Suroviny:
pstruh,
slanina anglická,
smetana,
sýr uzený,
žampióny,
cibule šalotka,
mouka hladká,
máslo,
pepř,
citron,
sůl,
česnek,
tymián,
kopr,
estragon,
majoránka,
pažitka
Komentáře (41)
U tebe mě překvapilo, jak ses při focení výrazně zlepšila
Pořád mám na paměti, co mi kdysi řekl jeden výborný, zkušený starý kuchař:
"Na talíř patří pouze to, co se sní." - A to tys dodržela
(Sorry, že jsem se tak rozepsala.)
Ivo ryby miluji, tak díky za inspiraci