Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 735 kJ / 1 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,06 g |
Tuky | 122,68 g |
Vláknina | 9,44 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 4,64 g |
Sůl | 10,47 g |
Sacharidy | 93,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový ocásek na meruňkové zavařenině s křenovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMwE
Moje poznámka
Vepřový ocásek na meruňkové zavařenině s křenovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMwE
Nejnovější recepty
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 2 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 1 minutou
Drůbková polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 2 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 2 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 2 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 3 hodinami
Rebarborový koláč
JitkaJS před 4 hodinami
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 5 hodinami
Čočka na kyselo
el.mencl před 5 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 6 hodinami
Tématické fráze:
prasečí ocásky recept,
prasečí ocásky,
vepřové ocásky recept,
vepřový ocas recept,
vepřové ocásky,
prasečí ocásek,
prasečí ohanka,
vepřový ocas,
uzene praseci ocasky,
prasečí oháňka recept,
prasečí ocas,
recept uzený vepřový ocásek,
vepřová ohánka,
meruňkový kečup,
varene uzene ocasky,
prasečí ocásky recepty,
uzený prasečí ocásek,
uzený vepřový ocas,
prasečí ocásek recept,
recepty vepřové ocásky
Suroviny:
ocas vepřový,
sůl,
sádlo,
zavařenina,
česnek,
omáčka sojová,
sojová omáčka světlá,
kečup ostrý,
krenex,
ocet balsamiko,
vývar,
brambory,
lučina,
smetana,
krenex,
máslo,
sůl,
křen
Komentáře (40)
Rebi, to já jen tak, protože jsem včera koupila právě tu za dvacku (Hamé či co) a na maso...super, jen jsem ji musela trošku povolit vařící vodou.
Jinak já také ty ocásky neznám dlouho, doma to maminka ani babička nedělaly, nekupovaly. Pře dpár lety (myslím) je začali vozit do naší masny, mívali je sporadicky, to jsem je vždycky koupila. Teď už je mají skoro stále, ale ty uzené - Špagi - ty moc často nemívají. Ale myslím, že jeden recept s uzenými ocásky tu mám a matně si vzpomínám, že to bylo moc dobré a šťavnaté.
No a hovězí oháňka, tak to je taky bašta...
dám na tvoji radu, poznámku jsem si opravila a jakmile pan řezník zavolá
a děkuji všem za rady