Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 864 kJ / 1 401 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,93 g |
Tuky | 100,24 g |
Vláknina | 4,35 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,03 g |
Sacharidy | 13,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Břeclavské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0XY3
Moje poznámka
Břeclavské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0XY3
Nejnovější recepty
Studená meruňková polévka
Přidáno před 48 minutami
Batát s cizrnou, cuketou a rajčaty
Přidáno před 2 hodinami
Tzatziki
Přidáno před 6 hodinami
Hráškové řízečky
Přidáno před 23 hodinami
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno 11. 7. 2025 13:43:00
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno 11. 7. 2025 13:16:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 9 minutami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 36 minutami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 46 minutami
Bramborové šišky
cherst před 56 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
janickajan před 58 minutami
Dušená rýže zase jinak
daniela.ku před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 2 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Dasa18 před 2 hodinami
Hovězí kližka na kmíně
poirotka před 2 hodinami
Obložené kotlety
kacaba10 před 3 hodinami
Tématické fráze:
břeclavský řízek,
jak nakrájet maso na řízky,
břeclavský plátek,
břeclavský řízek recept,
břeclavská pečeně,
břeclavský vepřový řízek,
břeclavské maso,
břeclavský vepřový plátek,
recepty breclavsky rizek,
rizky,
břeclavské okurky,
jaký maso na řízky,
kupa řízků,
břeclavský plátek s rýží,
breslavske rizky recept,
břeclavske vepřového masa,
breclasky rizek,
břeclavské plátky,
ottova kuchařka řízky,
břetslavský řizek
Suroviny:
kýta vepřová,
slanina anglická,
okurky sterilované,
cibule,
hořčice plnotučná,
kečup sladký,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř
Komentáře (40)
Každý lišák chválí svůj ocas...
Mám ověřeno, že domácí výrobky (především uzenářské) spíše chutnají většinou těm, co je připravili - a proč ne, že
U nás, vzhledem k nabídce na trhu, se stravovací zvyklosti "tragicky" změnily po Sametu:
Už nekvasím zelí, nezavařuju okurky, řepu, kompoty (až na výjimky), čalamádu, papriky, rajčata, jabka na štrúdl, nemrazím zeleninové směsi ani chrásty. Sám dělám mošt a zavařuju akorát džemy, pár kompotů..., a samojediný si je potom taky sním
A ten kečup?
No, na HEINZe mi nešahejte
A já su ten, co vařil
Ne, jsem totálně vytočená, co si to dovoluješ mi kritizovat fotku?
Cháááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!! Se z tebe picnu!
ale jinak to vypadá mooc dobře