Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa naklepat, osolit a obalit v hladké mouce.
Krok 2: Na rozpáleném oleji z každé strany opéci dozlatova.
Krok 3: Pak podlít vodou a nechat dusit.
Krok 4: Když je maso skoro hotové, odklopit a nechat vydusit. Přidat trochu magi na dochucení a kousek másla na zjemnění. Podáváme s bramborem a nebo bramborovou kaší a ozdobíme ovocem. Ovoce můžeme chvilku nechat přihřát u masa ale nemusíme.
Zveřejněno 19. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní řízek s broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Wj
Moje poznámka
Přírodní řízek s broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Wj
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 10 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 10 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 24 minutami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 1 hodinou
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 5 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 6 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 6 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 7 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 7 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 8 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřový plátek s broskví,
kuřecí řízek s broskví,
vepřové plátky s broskví,
vepřové maso s broskví,
vepřové s broskví,
přírodní kuřecí řízek s broskví,
přírodní vepřové plátky,
přírodní kuřecí plátek s broskví,
přírodní plátek s broskví,
řízky s broskví,
vepřové palce,
přírodní řízek,
kuřecí rizky s broskvi,
vepřový palec,
přírodní maso s broskví,
vepřové na broskvích,
veprove maso s broskvemi,
vepřový řízek s broskví,
kuřecí přírodní řízek s broskví,
přírodní vepřový řízek
Suroviny:
kotleta vepřová,
olej,
máslo,
sůl,
mouka hladká,
maggi,
kompot broskvový
Komentáře (10)