Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí kostky v PH

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dooga Dooga

Snadný

Doba přípravy 390 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 360 min

390 min (30 min příprava + 360 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 720 kJ /
1 367 kcal
Bílkoviny225,85 g
Tuky23,73 g
Vláknina35,20 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 1,42 g
Sůl3,70 g
Sacharidy49,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme si základ jako na guláš. Pokud máte PH ve kterém je možné vařit i na sporáku, tak přímo v něm, pokud ne, bokem v kastrole. Krok 2: Osmažíme do světle hněda na kostičky nakrájenou cibuli. Přidáme na větší kostky nakrájené maso a orestujeme. Přidáme na větší kostky nakrájenou hlívu a kapie, na malé kostičky nakrájená rajčata. Krok 3: Mírně osolíme, přidáme pálivou papriku, fajitas a nasekanou čili papričku. Pomalíme na st.1 šest hodin.

Zveřejněno 9. 10. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí kostky v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zm0Q

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí kostky v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zm0Q

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (24)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

hrnec objednán a tento recept určitě vyzkouším hned jako první a samozřejmě posílám bodík.:-p:yes:

Kokoska: Ahoj. Já jsem spokojenej maximálně a nedám na něj dopustit. Jídla se nemusejí dělat na tuku a jen s minimem soli a koření a přitom jsou chuťově výborná, maso je šťavnaté a měkké. Polévky bezkonkurenční.:yes:

mohli by jste mi nekdo prosím napsat jak jste spokojeni s PH moc děkuji :-K váhám s koupí :-?

Moc hezký receptík:-p+14:yes:Teda na chlapa to máš krásně a vkusně naservírované:-K:-*

Zase další príma recepis pro PH:yes::-K

Dooga: máš to parádní a díky za další receptík pro línej hrneček:yes::-p+12

tapka:Je to speciální recept pro pomalý hrnec. Tam to nahrneš, a víc se toho nevšimneš.;-):yes:

Tak ta fotka je víc než krásná - slintám už teď. Odrazuje mě 6 hodin vaření, ale v papiNáku to snad bude rychlejší. Určitě tohle vyzkouším. Do guláše dávám ještě tak dvě, tří lžíce pikantního kečupu Hellmanns - ten kečup omáčce dodá dobrou chuť, tak to zkusím dát i tady:-p

to je nádhera+1:yes::yes:

Naservírované ok:-K:-K

:yes:Václave, krása, není co dodat:-p

Bibinka: Zase až tak pálivé to není- jen lehce pikantní.:-p

Jana Remkova:Použij koření jaké máš ráda. Výsledek bude dobrý.;-)

Dooga: takže by to vlastně šlo namíchat. Díky;-)

Doogo, krásný papů a máš to pěkně naservírované, jen já bych vynechala chilli a pálivou papriku, nemáme rádi moc ostré, ale to je náš problém;-) Máš prostě 6.bod:yes:

Jana Remkova:Je to přední hovězí, něco jako kližka nebo krk. Asi by to šlo uvařit i z těchto mas.
Fajitas je směs koření (uzená paprika sladká a pálivá, cibule, česnek, hořčice žlutá, tymián, třtinový cukr, sůl).

Tématické fráze:
hovězí kostky, hovězí péro, hovezi kostky recept, hovězí kostky recepty, hovězí pero recept, hovězí péro recepty, recept hovězí kostky, hovězí maso péro, hovězí fajitas, hovězí podplecí, hovězí maso - péro, recept hovězí pero, recept na hovezi kostky, recepty z hovězího pera, recepty hovězí maso, hovězí fajitas recept, hovězý guláš, hovězí podplecí recept, hovězí podplečí recepty, hovězí kostky recepty ph

Suroviny:
přední hovězí, hlíva ústřičná, kapie červená, cibule, rajče naložené, chilli paprika čerstvá, sůl, paprika sušená pálivá, koření fajitas

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu