Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 617 kJ / 1 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,56 g |
Tuky | 17,10 g |
Vláknina | 33,90 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 274 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 235,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso 1 den dopředu naklepeme, osolíme, opepříme a necháme uležet. Na pánev dáme vrstvu bramborového těsta, pak položíme maso a přikryjeme další vrstvou bramborového těsta. Vrstev může být libovolný počet. Pečeme asi 1 hodinu.
Zveřejněno 20. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prokládaný bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2W4
Moje poznámka
Prokládaný bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2W4
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 12 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 2 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 4 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 4 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 6 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 7 hodinami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 7 hodinami
Tématické fráze:
bramborák ondraš,
kuřecí řízek v bramboráku,
bramborák v troubě,
bramborák recept,
ondráš bramborák,
kuřecí ondráš,
ondráš v troubě,
řízky v bramborovém těstě,
bramborák,
ondráš placek,
kuřeci řizky v bramborovem těstě,
bramborový placek ondráš,
jak uvařit bramborák,
řízek v bramborovém těstě,
bramboráky v troubě,
těsto na bramborák,
bramborové placky ondráš,
bramborák do trouby,
řízek v bramboráku,
recept bramborak
Suroviny:
brambory,
mouka hrubá,
česnek,
vejce,
sůl,
pepř,
majoránka,
krkovice vepřová
Komentáře (17)