Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 146 kJ / 752 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,63 g |
Tuky | 25,13 g |
Vláknina | 11,94 g |
Cholesterol | 406 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,40 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mletý steak v zelném listu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXRQ
Moje poznámka
Mletý steak v zelném listu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXRQ
Nejnovější recepty
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 8 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 10 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 14 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 17 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno 6. 7. 2025 17:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 2 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
iveta.kroul před 3 hodinami
Špenátová polévka
Valis před 3 hodinami
Rybí pomazánka moje
Valis před 3 hodinami
Kuřecí BBQ křidélka
Pedros před 5 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Helen.salemiynah před 5 hodinami
Rybízová zmrzlina
Renata1101 před 6 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Natina před 7 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 8 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 9 hodinami
Tématické fráze:
bramboraky na zelnem listu,
jak sparit zelne listy,
mletý steak,
plné zelné listy,
mleté maso s rýží v zelném listu,
mlete maso v zelnem listu,
bramborák na zelném listu,
mlete maso v zelenem listu,
v zelném listu,
steak z mletého masa,
mlete hovezi vzelnem listu,
maso v zelenem listu recept,
mletý steak v troubě recepty,
mlety hovezi steak,
mleté maso v zelném listě nej,
jak spařit zelný list,
pokrm v zelném listu,
bramorák v zeném listu,
maso v zelnem listu,
hovězí maso v zelném listu
Suroviny:
listy zelné,
maso hovězí mleté,
žampióny,
slanina,
kůra citronová,
okurky sterilované,
pasta sardelová,
hořčice dijonská,
křen strouhaný,
cibule,
petrželka zelená,
máslo,
olej,
sůl
Komentáře (11)