Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 220 kJ / 4 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,91 g |
Tuky | 130,90 g |
Vláknina | 33,20 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 8,13 g |
Sůl | 20,24 g |
Sacharidy | 766,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Máslový rohlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wRn8
Moje poznámka
Máslový rohlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wRn8
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 6 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 6 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 6 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 20 minutami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 23 minutami
Africké kuře
Hypnos před 26 minutami
Šťouchané brambory
Benetka před 27 minutami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 47 minutami
Pizza Valencia
Alena194 před 49 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 52 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 1 hodinou
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 2 hodinami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 2 hodinami
Tématické fráze:
máslové rohlíky,
maslovy rohlik,
máslové rohlíky recept,
máslové rohlíčky,
vaha jednoho rohliku,
pekarensky recept na rohliky,
domaci maslove rohliky,
recepty máslové rohlíky,
pekařské rohlíky,
recept na máslové rohlíky,
kolik gramů má rohlík,
jak se bali rohliky,
jak se balí rohlík,
recept máslové rohlíky,
pekařské rohlíky recept,
kolik ma rohlik gramu,
máslový rohlíky,
maslovy rohlik recept,
pravé pekařské rohlíky recept,
máslové domácí rohlíky
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
droždí,
cukr,
máslo,
mléko sušené,
máslo,
voda
Komentáře (26)
omládek
mouka 200g
voda 200ml
droždí 30g
mouka 800g
voda 375ml
tuk 100g
sůl 20g
aroma dávkovat podle balení
na omládek se smíchají suroviny voda se vypočítá se teplota
90m mínus teplota mouky mínus teplota ovzduší( teplota místnosti)jestli vyjde nad 39 stupňů tak se smíchá s moukou a to se ochladí nechá se kynout 30 minut
na těsto
taky se vypočítá teplota vody
90 mínus teplota mouky mínus teplota omládku
a smícháme suroviny do hromady a necháme kynout 20 minut rozvážíme kusy (55g)a tvarujeme necháme kynout aby měly větší objem a potře se vodou nepodlejt
is.muni.cz/th/368080/pedf_b/Bakalarska_prace_2013-upravena.txt