Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 922 kJ / 4 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,68 g |
Tuky | 330,47 g |
Vláknina | 14,80 g |
Cholesterol | 682 mg |
Sodík | 590 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 320,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečno-skořicový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOLP
Moje poznámka
Jablečno-skořicový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOLP
Nejnovější recepty
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 56 minutami
Pomazánka z červené řepy
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí orzo
Přidáno 4. 9. 2025 06:01:01
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Helenské rohlíky
Tynaja před 1 hodinou
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 1 hodinou
Segedínský guláš
Kajkajak před 6 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 9 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 12 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 13 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 14 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 14 hodinami
Tématické fráze:
skořicový dort,
jablečný dort s mascarpone,
skořicový dort recept,
jak rozdrtit piškoty,
jablečno piškotový dort,
jablečno skořicový dort,
nepečený jablečný dort s mascarpone,
skořicový dort se šlehačkou,
recept na skořicový dort,
skoricovy krém na dort,
skořicový piškot,
jablecno skoricovy moucnik,
dort s jablky a mascarpone,
nepečený dort z macarpone s ovocem,
skořicový dort s jablky,
mascarpone hrudky,
jablečná dort,
skořicovy dort s mascarpone,
jablečná dort s piskoty,
skořicový cop s jablky
Suroviny:
piškoty,
máslo,
jablko červené,
mascarpone,
jogurt bílý,
šťáva citronová,
skořice,
sůl,
želatina prášková,
cukr,
přesnídávka jablečná,
rozinky,
rum
Komentáře (25)
Tak co kuchařinky, spokojené...
Kájo, já se rozhodně nenudím. Recept můžete mít odkudkoliv, ale až ho uvařím a vyfotím, tak pak to má smysl. Dřív ne.
Hella, Pajaja: Kdybych se chtěla chlubit cizím peřím, tak neuvádím zdroj a nepřiznávám skutečnost, že jsem i obrázek zkopírovala, nemyslíte?
Ukaž něco svého!
takové něžně nevinné
A dle mých zkušeností s těmito typy dortů bych šlehač vůbec nevytahovala a míchání bych zvládla ruční metlou (sice o něco pomaleji, ale rozhodně bez rizika, že mascarpone udělá hrudky, jakoby se srazí).
Já možná budu zkoušet koncem týdne, tak kdyžtak fotku hodím