Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 797 kJ / 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,51 g |
Tuky | 3,36 g |
Vláknina | 5,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,10 g |
Sůl | 12,10 g |
Sacharidy | 58,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný vepřový bok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMD0
Moje poznámka
Marinovaný vepřový bok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMD0
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 13 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 13 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 13 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 19 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gratinovaná cuketa s brambory
Lenny1987 před 10 minutami
Slovenská hrstková polévka
limosek před 55 minutami
Tvarohový koláč s ostružinami
LidaMD před 4 hodinami
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 8 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 9 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 11 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 12 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 12 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřový bok,
vepřový bok recepty,
marinovaný vepřový bok,
vepřový bok recept,
veprovy bok na grilu,
marináda na vepřový bok,
marinovaný vepřový bůček na gril,
marinovany bok,
jak upéct vepřový bok,
recept na veprovy bok,
marinovaný vepřový bůček,
recepty veprovy bok,
marináda na vepřový bůček,
veprový bok na gril,
recept veprovy bok,
vepřový bok marinovaný,
marinovaný pečený bok,
vepřový bok bez kosti recepty obrázky,
vepřový bůček na grilu,
vepřový bok v marinádě
Suroviny:
bok vepřový,
sůl,
sherry,
cukr třtinový,
česnek,
zázvor čerstvý,
protlak rajčatový,
omáčka sojová,
hořčice dijonská
Komentáře (17)
Děkuji za body receptu.