Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 466 kJ / 2 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,36 g |
Tuky | 268,45 g |
Vláknina | 2,04 g |
Cholesterol | 444 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 10,99 g |
Postup přípravy
Podává se na pečená masa a zvěřinu.
Zveřejněno 15. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Studená omáčka brusinková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLgx
Moje poznámka
Studená omáčka brusinková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLgx
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 22 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký jablkový koláč
Theodora před 4 minutami
Maková náplň
mismi před 18 minutami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 2 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 2 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 3 hodinami
Okurky nakladačky
Luigi před 3 hodinami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 4 hodinami
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 5 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 5 hodinami
Bublanina
MichalRaby před 6 hodinami
Tématické fráze:
recept na brusinkovou omacku,
sražená omáčka,
omáčka ze sušených brusinek,
brusinková omacka k masu,
brusinková majonéza,
brusinková omáčka k sýru,
omáčka z brusinek,
studené omáčky,
susene brusinky omacka,
brusinkové želé,
sražená smetana v omáčce,
recepty brusinky omáčka,
brusinková omáčka z rybízu,
brusinkova,
jak uvařit brusinkovou omáčku,
studené omáčky ke kuřeti,
omáčka sražená,
brusinkova dip,
ovocná omáčka brusinková,
uvařit brusinkovou omáčku
Suroviny:
žloutek,
sůl,
pepř,
olej,
ocet,
voda,
kompot brusinkový,
petrželka zelená,
hořčice,
smetana
Komentáře (3)