Suroviny pro 9
9
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 573 kJ / 1 810 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,50 g |
| Tuky | 10,00 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 365,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Langoše dle mé fantazie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XYW5
Moje poznámka
Langoše dle mé fantazie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XYW5
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 1 hodinou
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 2 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 2 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 5 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová štola
[email protected] před 41 minutami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 1 hodinou
Koňakové košíčky
kvetka před 2 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 3 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 4 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 4 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 4 hodinami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
tv mňam u mě v kuchyni recepty,
tv mňam u mě v kuchyni recepty,
langose zadelane jogurtem.,
langoše přes noc,
těsto na langoše přes noc,
langoše,
langoše zadělané přes noc,
langoše kynutí přes noc,
langoše recept,
langoše bez droždí,
domácí langoše pres noc,
langose recepty,
langoše bez kynutí přes noc,
langoše kynuté přes noc,
recept na domácí langoše,
recepty langoše kynou v lednici z jogurtu,
langoše podle kelímku,
langoše z jogurtu přes noc v lednici,
recept langos 250,
langose s kelimku
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
droždí sušené,
jogurt bílý,
jogurt,
česnek,
sůl,
olej olivový,
kečup sladký,
tatarská omáčka,
sýr nastrouhaný
Komentáře (4)