Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 050 kJ / 1 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,34 g |
Tuky | 76,79 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 668 mg |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,42 g |
Sacharidy | 34,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákovo-brokolicový nákyp s vinnou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yl99
Moje poznámka
Květákovo-brokolicový nákyp s vinnou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yl99
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 10 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 11 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Jarin57 před 48 minutami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 1 hodinou
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 1 hodinou
Cuketová buchta
miryg13 před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 4 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 4 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 6 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 7 hodinami
Tématické fráze:
brokolicovy nákyp,
květákovobrokolicový nákyp,
květákovobrokolicový nákyp recept,
recept na vinnou klobásu,
květákovo cuketový nákyp,
květákovo-cuketový nákyp,
recepty-květákovo-cuketový nákyp,
vinné klobásy recept,
vinná klobása s s květákem,
květákovo brokolcovy nákyp,
kvetakovo brokolicova sekana s houbami,
květákovo-broklicový nákyp,
cuketovo květakovy nákyp,
květákovo bramborový nákyp,
brokolicokvetakovy krem,
brokolicový nákyp s květákem,
ovocni nayp,
brokolicokvetakovy nakyp,
kvetakovo brokolicovynakyp,
kvetakovo-zeleninovy nakyp
Suroviny:
květák,
brokolice,
klobása vinná,
cibule,
vejce,
sůl bylinková,
máslo
Komentáře (7)