Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 993 kJ / 4 061 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,08 g |
| Tuky | 125,87 g |
| Vláknina | 50,38 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7,31 g |
| Sůl | 18,20 g |
| Sacharidy | 614,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slunečnicový chleba I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AnV3
Moje poznámka
Slunečnicový chleba I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AnV3
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 2 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 3 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty na celozrnny chleba,
těsto na slunečnicový chléb,
recepty z lidlu,
chleba z melty,
olej slunečnicovo olivový,
bulharský chléb,
recept na celozrnný chléb slunečnicový,
slunečnicový žitný chléb recept,
slunecnicovy chléb peceni,
slunecnicovy chleb z trouby recept,
recept na slunecnocovy chleba,
kváskový chleba s podmáslím,
slunecnocovej chleba,
chleb se sluncnici,
těsto na slunecnicoy chleb,
slunečnicový chleba-recepty,
slunečnicovy chleb-recept,
top recepty- chléb,
top recepty chléb,
recept slunecnicov
Suroviny:
melta,
voda,
cukr,
droždí,
semínka slunečnicová,
olej olivový,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (15)
Ale v pečce bych asi o 1/5-1/3 snížila gramáž surovin (podle toho, jak máš velikou pečku) a určo dala méně droždí...na 500g mouky jich do pečky patří max. 10-14g