Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 098 kJ / 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,50 g |
Tuky | 4,50 g |
Vláknina | 67,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 59,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celer marinovaný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5nG
Moje poznámka
Celer marinovaný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5nG
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 4 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 7 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 16 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 27 minutami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 1 hodinou
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 1 hodinou
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 1 hodinou
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 8 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 9 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 14 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 16 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 18 hodinami
Tématické fráze:
nakládání celeru,
naložený celer,
jak nalozit celer,
cerel,
celer nalozeny,
nakládaný celer,
nakládání celer,
celer nakládání,
jak naložit cerel,
jak nakládat celer,
naložit celer,
celer recepty,
celer nebo cerel,
celer v octě,
nakládání z celeru,
nakladany cerel,
nalozeny celer recept,
recepty z celeru,
recepty celer,
marinovaný cerel
Suroviny:
celer,
ocet,
voda,
cukr,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl
Komentáře (19)
A na čo všetko používaš ten cerel naložený podľa tohoto receptu, musí byť príšerne kyslý, nie?
Kdo by chtěl sladší variantu, tak lze použít variantu b) v komentářích