Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V01M
Moje poznámka
Falešný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V01M
Nejnovější recepty
Rizoto z vepřového plecka
Přidáno před 13 hodinami
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 19 hodinami
Banánový chlebíček
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 20 hodinami
Boršč na neděli
Přidáno 11. 10. 2025 05:06:13
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno 10. 10. 2025 20:56:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzený jazyk s křenovo-mandlovou omáčkou
Paion před 22 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Monkrizova před 25 minutami
Sachr dort z jablek
Jan Nemec před 25 minutami
Vanilkovo-tvarohová bábovka
mrazule před 25 minutami
Jablečný koláč
jana1974 před 52 minutami
Těsto na kynuté koláče - bez kynutí
Moninka9 před 1 hodinou
Bábovka s medem
Melocotonero před 2 hodinami
BBQ (barbecue) omáčka
Lasagnesesyrem před 2 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Iris02 před 3 hodinami
Lívance bez kynutí
Houmicek před 3 hodinami
Tématické fráze:
bořč,
bořšt,
borzc,
boršč recept,
borč-polévka,
borč polevka,
polevka falesny borc,
falesny vyvar,
borč z červené řepy,
falesnej borsc,
borsc,
recept na boršč,
boršč ze sterilované řepy,
recept boršt,
oršč,
jak se dělá falešný boršč,
recept na bořč bez masa,
bořč - recepty,
boršť z červené řepy,
polevka bořšt
Suroviny:
maso hovězí,
zelí hlávkové,
mrkev,
brambory,
řepa červená,
protlak rajčatový,
smetana,
sůl,
pepř
Komentáře (13)