Kachna bez práce
Pomalu pečená drůbež zaručí šťavnaté maso, které se rozpadá na vidličce. Tento způsob přípravy nevyžaduje žádnou námahu, stačí nastavit troubu a nechat ji pracovat za vás. V kombinaci s knedlíky a zelím se tato kachna stane ozdobou sváteční tabule.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachna bez práce
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X5G8
Moje poznámka
Kachna bez práce
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X5G8
Nejnovější recepty
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 4 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 14 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno 15. 9. 2025 08:31:48
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno 15. 9. 2025 08:16:50
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 2 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 14 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 14 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 14 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 15 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 16 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 17 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 18 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 20 hodinami
Tématické fráze:
jak péct kachnu,
pecena kachna,
pečeme kachnu návod,
jak dlouho péct kachnu,
jak upéci kachnu,
měkká kačena doba pečení,
kachna,
peceme kachnu,
kachna recept,
pečení kachny v el.troubě,
jak upéct kachnu,
jak dlouho pečeme kachnu,
postup při pečení kachny,
pečená kachna recept,
kachna recepty,
jak pečeme kachnu,
jak péci kachnu,
kachna pečena,
jak dlouho se pece kachna,
kachna v římském hrnci
Suroviny:
kachna,
kmín celý,
sůl
Komentáře (96)
Mějte se krásně
Kachnu jsem dělala 3h na 140st, ale jen proto, že jsem ráno zapsala
Recept ukládám a posílám foto
No, já bych otevřel, políval výpekem a hlídal jak vlčák
recept je mi jasný, jen se chci zeptat, zda pekáč na dopečení kůrky otevřít, nebo ho nechat přikrytý děkuji
Jinak vypadá moc luxusně
Žádný nesmysl, jinak kachnu nebo husu nepeču. naopak ji peču přes noc a ještě na méně stupňů.Když jdu spát - dám drůběž do trouby na 90, ráno někdy kolem sedmé přidám na 110 a potom před polednem dopeču kůrčičku, ale opravdu jen krátce. Naše babičky jinak nepekly, je to starý recept, osvědčený a skvělý. Není třeba podlévat, husa i kachna mají tolik vlastního tuku a hlavně zůstane nepřepálený, tudíž zdravější a do toho se dají krásně zalít játýrka, je to skvělá pochoutka!
Nic není suchého, je skvělá , ověřeno mnohokrát i s husou.
Alebo je to jedno? Ďakujem za radu, potrebujem ju, lebo som dostala kačicu a mala by som ju spraviť zajtra...
posílám bod a foto
dakujem
Můžu jen doporučit, manžel dělává kačenu a pořád frflal, že nepodlévám, nic jsem tam nedala a ani ji nerozporcovala, že to bude děs
I manžel smekl a u nás už se jinak dělat nebude
Sice jsem se bála, ale výsledek stál za to
Díky za super recept
pilatova35- zkus časový spínač,já tak peru, přichystám večer, nastavím čas.spínač a když ráno vstávám mám vypráno a jdu věšet.