Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 313 kJ / 792 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,06 g |
| Tuky | 2,17 g |
| Vláknina | 30,38 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 379 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 61,12 g |
Postup přípravy
Měkké maso vyjmeme a krájíme na plátky. Krok 9: Ostatní suroviny propasírujeme, případně ještě rozmixujeme, naředíme silným vývarem a dochutíme solí, pepřem a cukrem. Krok 10: Výslednou omáčku můžeme zjemnit silným plátkem másla.
Zveřejněno 3. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí loupaná plec na víně po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xnok
Moje poznámka
Hovězí loupaná plec na víně po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xnok
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 20 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 21 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 2 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 9 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 11 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 11 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 11 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 11 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 12 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 13 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plec,
co z hovězí plece,
hovězí plec recepty,
hovezi pero,
hovězí plec recept,
hovězí plecko,
hovězí plecko recepty,
hovězí plec na červeném víně,
hovězí na víně,
co s hovězí loupanou plecí,
recept na hovězí plec,
hovězí péro recepty,
recept na hovězí loupanou plec,
konfitovaná hovězí plec,
recepty hovězí plec,
hovězí plecko recept,
plec na vine,
hovězí přední plec,
recept na loupanou plec,
hovězí plecko na víně
Suroviny:
plec hovězí loupaná,
víno červené,
cibule,
mrkev,
celer,
petrželka kořenová,
česnek,
bobkový list,
skořice celá,
koření hřebíček,
rozmarýn čerstvý,
pepř,
sůl,
mouka hladká,
olej olivový,
vývar hovězí
Komentáře (28)
Máme asi jiné chutě ...
souhlasím s jirholu - tedy určitě to, co má Eliza na fotečkách je péro a to zná určitě každý řezník - přiznám se, že jsem zase pro změnu neznala název loupaná plec
hovězí poněkud zenedbávám, a protože právě od tebe je tu spousta krásných receptů s jmenovaným, ukládám a slibuji, že velmi v brzké době zrealizuju
jenom dotaz: jakou doporučíš přílohu, prosím