Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 629 kJ / 1 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,33 g |
Tuky | 63,97 g |
Vláknina | 3,84 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 31,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr7l
Moje poznámka
Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr7l
Nejnovější recepty
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno před 17 hodinami
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Velká holubka
Přidáno 30. 5. 2025 15:25
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno 30. 5. 2025 15:16
Pljeskavice s lečem
Přidáno 30. 5. 2025 15:10
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno 30. 5. 2025 15:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bábovka
Flyer01 před 9 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
Styliane před 9 hodinami
Lívance z podmáslí
MonkaF před 9 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 10 hodinami
Kuře na paprice
TerunkaKr před 11 hodinami
Šumavské topinky
Moanka před 12 hodinami
Špenátová polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Rebeca před 12 hodinami
Pečená švestková a jablečná povidla
Neduch před 12 hodinami
Jednoduché langoše
Lucie1001 před 14 hodinami
Tématické fráze:
recepty do kotlíku,
ryby filety na porku,
recept na rybi kotlik,
recept brambory s pažitkovým přelivem,
platyz pomerancova stava, smetana pepr
Suroviny:
treska,
pórek,
šťáva pomerančová,
šťáva citronová,
pepř bílý,
zázvor,
rozmarýn,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
olej olivový,
vývar,
smetana ke šlehání,
mléko,
pažitka,
česnek
Komentáře (9)