Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 629 kJ / 1 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,33 g |
Tuky | 63,97 g |
Vláknina | 3,84 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 31,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr7l
Moje poznámka
Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr7l
Nejnovější recepty
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno před 16 hodinami
Švestkové chutney
Přidáno před 20 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Okurková limonáda
Přidáno 26. 7. 2025 05:01:02
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové karbanátky s hermelínem
Tamara63 před 2 minutami
Cuketová polévka trochu jinak
trdlo před 4 minutami
Pečené cikánské koleno
astosch před 23 minutami
Buchta Vanilkový obláček
Fitulka před 31 minutami
Hebká hustá čokoládová poleva
Fitulka před 33 minutami
Cukeťák se sýrem
Ladu83 před 35 minutami
Jednoduchá buchta s vůní kávy
Fitulka před 38 minutami
Kuřecí s medovo-hořčicovou omáčkou s koprem
Ivca14 před 43 minutami
Jablkové hrnkové lívanečky
Marceval před 50 minutami
Frankfurtská polévka s fazolemi
suchfr před 1 hodinou
Tématické fráze:
recepty do kotlíku,
ryby filety na porku,
recept na rybi kotlik,
recept brambory s pažitkovým přelivem,
platyz pomerancova stava, smetana pepr
Suroviny:
treska,
pórek,
šťáva pomerančová,
šťáva citronová,
pepř bílý,
zázvor,
rozmarýn,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
olej olivový,
vývar,
smetana ke šlehání,
mléko,
pažitka,
česnek
Komentáře (9)