Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 266 kJ / 1 737 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,90 g |
| Tuky | 29,78 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 242 mg |
| Sodík | 191 mg |
| Sůl | 0,51 g |
| Sacharidy | 248,34 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na jemno nakrájenou cibuli orestujeme na větší pánvi na oleji. Na jiné pánvi zprudka orestujme kousky nakrájeného masa, které si osolíme a opepříme. Rýži přisypeme k orestované cibuli a necháme zatáhnout.
Krok 2: Přilijeme víno a za stálého míchání necháme vyvařit alkohol. Přilijeme krapet horkého vývaru, přidáme osmahnuté maso, zeleninu. Mícháme a podle potřeby doléváme vývar dokud není rýže měkká. Když je rýže uvařená odstavíme z ohně. Přidáme máslo nakrájené na kousky a nastrouhaný parmazán. Necháme 5 minut stát přiklopené pokličkou a poté podáváme.
Zveřejněno 8. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto z celozrnné rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zp8E
Moje poznámka
Rizoto z celozrnné rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zp8E
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 6 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 14 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové pečené na cibuli
boxerka69 před 36 minutami
Brokolicová polévka
jiri.petricek76 před 54 minutami
Jablkové hrnkové lívanečky
Ajkalajka před 55 minutami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
janik62 před 1 hodinou
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Wacor před 1 hodinou
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 1 hodinou
Pórková polévka
freynka před 1 hodinou
Bábovka "rychlovka & rumovka"
Mettynka před 1 hodinou
Krupicová kaše
Roobass před 1 hodinou
Rychlá frankfurtská polévka
Zdvihal před 1 hodinou
Tématické fráze:
celozrnná rýže natural,
jak se vaří celozrnná rýže,
vaření celozrnné rýže,
jak vařit celozrnnou rýži,
příprava celozrnné rýže,
celozrnné rizoto,
jak uvařit celozrnnou rýži,
jak uvařit celozrnou rýži,
celozrnna ryze natural vareni,
tmavá rýže,
jak se vari celozrna ryze,
celozrnná rýže natural recept,
tmava ryže recept,
celozrnná rýže vaření,
rýže s kousky systém recept,
jaká rýže na rizoto,
rýže natural jak dlouho varit,
rýže natural - rizoto,
rizoto z rýže natural,
celozrnná rýže příprava vaření
Suroviny:
rýže,
cibule,
maso kuřecí,
hrášek,
karotka baby,
fazolky zelené,
chřest bíly,
artyčoky,
víno bílé,
vývar,
máslo,
sýr parmazán strouhaný,
sůl,
pepř
Komentáře (16)