Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 503 kJ / 2 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,14 g |
Tuky | 103,01 g |
Vláknina | 18,03 g |
Cholesterol | 681 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 448,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slávinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7Ok
Moje poznámka
Slávinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7Ok
Nejnovější recepty
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 1 hodinou
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 2 hodinami
Košíčky s karamelovým krémem a malinami
Přidáno před 3 hodinami
Květákový mozeček na topinky
Přidáno před 3 hodinami
Placičky z brambor a květáku
Přidáno před 3 hodinami
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkový máslový koláč
martiline před 13 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 44 minutami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 1 hodinou
Španělská polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 3 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 3 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 5 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 6 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 6 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 7 hodinami
Tématické fráze:
bobáky,
slávinka obecná,
nadýchané rohlíčky,
senza recepty,
slávinky rohlíčky,
slavinkad,
slavinky kynute rohlicky,
foto jak motat loupak,
rohlicky slavinky,
nadýchaný bochánek do pekárny recept,
výstavní sekaná,
nadýchané loupacky,
kávové trohránky,
perníkový závin s povidly a ořechy bahula,
těsto na perníčky zadělávané kávou recepty,
senza koláč,
rohlíčky z bílku sypane orechy,
ořechové cípky,
nadýchane rohlíčky s oříšky,
cípky ořechové
Suroviny:
voda,
cukr,
máslo,
rozinky,
sůl,
žloutek,
kůra citronová,
šťáva citronová,
mouka hladká,
droždí,
bílek,
cukr moučkový,
mandle sekané
Komentáře (46)
1) jsou do detailů propracované, takže při přesném dodržení postupu se nemůžou nepovést
2) vzniká tu závislost tím, že vše opravdu chutná. Člověk jedno pečivo sní a už přemýšlí, co dalšího vyzkouší příště
Slávinky jsou božské
Irrena: jj, Irčo, vyzkoušej
http://www.toprecepty.cz/recept/24963-jak-na-vyrob...
Pokud budeš cokoliv ještě dál potřebovat vědět, písni mi vzkaz, proberem to
Ale věřím, že nám pečka ušetřila hodně peněz - vždyť každý vidí, jak cena pečiva leze nehorázně nahoru