Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 932 kJ / 2 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,45 g |
Tuky | 211,56 g |
Vláknina | 46,20 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 85,75 g |
Postup přípravy
Podáváme se šťouchanými brambory nebo s bramborovým knedlíkem.
Zveřejněno 18. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná cibulová kotleta s kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9q2
Moje poznámka
Plněná cibulová kotleta s kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9q2
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 25 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 46 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 4 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 6 hodinami
Tématické fráze:
plněná kotleta babicovy dobroty,
plněna kotleta,
plněné kotlety,
vepřová kotleta s kapustou,
kapusta kotlety,
kotlety plněné cibulí a se slaninou,
kotleta s kapustou a bramborem,
plněné kotlety recepty,
kotleta plněná recept,
uzená kotleta s kapustou,
vepřová kotleta na kapustě,
kotleta plnena cibuli,
babicovy dobroty plnene kotlety na cibulovych bramborach,
plněná kotleta se šťouchanými brambory,
babicovy recepty 19.2.2012
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
slanina královská,
cibule,
česnek,
pepř,
sůl,
kapusta,
mouka hladká,
olej,
masox,
majoránka
Komentáře (18)
A česnek dušením nejen ztratí svou palčivost, ale celkově jakoby vyzdvihne (zdůrazní) samotnou chuť jídla. Také tak dělávám.
Bibinko, ten česnek, skoro všechen /kromě cca 4 stroužků/ se nejprvé dusí s masem až do úplného vysmahnutí, takže ztrácí svou sílu a palčivost. Až v závěru se tam propasírují ty 4 stroužky česneku, aby to mělo trošku sílu a to myslím sílu v uvozovkách. Šťáva je velmi jemné česnekové chuti
Máš to
Ale kde je kapusta v popise?