Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 806 kJ / 910 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,98 g |
| Tuky | 79,47 g |
| Vláknina | 5,10 g |
| Cholesterol | 176 mg |
| Sodík | 867 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 28,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře s citrónovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Opy
Moje poznámka
Kuře s citrónovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Opy
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 3 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 6 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 6 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 9 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 9 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 12 minutami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 17 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 30 minutami
Svíčková na smetaně
Sirael před 1 hodinou
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 1 hodinou
Linecké smajlíky
Evculina84 před 1 hodinou
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 2 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 3 hodinami
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Ketynna před 3 hodinami
Tématické fráze:
kuře s citronovou omackou,
citronová omáčka ke kuřecímu,
kluci v akci bazalkové pesto,
lure s citronovou omáčkou,
kuře s omáčkou,
kluci v akci recepty kuře,
kuře na citronu kluci,
kuře na citrónu kluci v akci,
kluci v akci kuře na citronu,
citrónová omáčka recept,
bazalkové pesto recept kluci v akci,
recept na kuře s citronovou omáčkou,
citrónova omáčka k masu,
citronova omacka,
kuře v citronové omáčce kluci v akci,
citronová omáčka ke kuřeti,
kure motýlek,
citronova omacka na kure,
recepty.kuře s citronovou omáčkou,
kluci v akci
Suroviny:
prsa kuřecí s kostí,
bok uzený,
ghee,
cibule,
šťáva citronová,
mouka hladká,
vývar masový,
květ muškátový,
petrželka zelená,
pepř černý,
sůl
Komentáře (14)
Můžeš dosolit a připravovat. Suché nebude.
Hlavně před smažením je tento postup k neuvěření účinný, vždycky to bylo jako podešev, teď měkounké a nadýchané masíčko.
Jani, taky nemám komín k uzení, ale tady jsem koupila v Českém gruntu uzený bůček z komína a to je tak parádní chuť, že bych chtěla, abyste si ji taky užili. Navíc při opékání nic neprská, jen voní... Stojí za to nakoupit třeba na farmářských trzích.
Ještě k tomu citrónu, když už jsem ten původní název ponechala...Přidala jsem šťávu asi ze třetiny malého citrónu, takže to není nijak kyselé, jen tak příjemně navinulé a všechny chutě skvěle konvenují.
Protože nám zbylo, zítra připravím kuskus a už se na něj moc těším. Dobrá příloha by také byla rýže, třeba s petrželkou.