Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková z jazyka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XZo
Moje poznámka
Svíčková z jazyka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XZo
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 10 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 3 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 6 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 6 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 6 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 6 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 7 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 8 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 9 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 9 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 9 hodinami
Tématické fráze:
jak zahustit svíčkovou,
svíčková recept,
čím zahustit svíčkovou,
svíčková,
jak zahustit omacku,
svíčková v papiňáku,
sražená svíčková,
řídká svíčková,
zahustit svíčkovou,
jak vařit v papiňáku,
čím zahustit krém,
řídká omáčka,
pecena kureci jatra,
jak zahustit krém,
recept na svíčkovovou,
jak loupat jazyk,
veprovy jazyk recept,
čím zahustit řídký krém,
pokrmy ze svickove,
přidáme rozmixovanou zeleninu a vaříme
Suroviny:
jazyk vepřový,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
slanina,
hořčice,
mléko,
mouka,
citron
Komentáře (9)