Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 239 kJ / 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,50 g |
Tuky | 37,82 g |
Vláknina | 0,03 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 544 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 5,17 g |
Postup přípravy
Krok 1: V mixéru ušleháme všechny suroviny na směs a naložíme do něj řízky na 24 hodin. Pak smažíme na rozpáleném tuku.
Zveřejněno 28. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborné řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5VP
Moje poznámka
Výborné řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5VP
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
olivkao2015 před 25 minutami
Masové koule na žampionech
Ellinnka1 před 29 minutami
Salát Coleslaw
Hypnos před 2 hodinami
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 3 hodinami
Buchta z cukety
Martina101 před 3 hodinami
Vepřové na houbách
radbastim před 3 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 4 hodinami
Těstovinový salát
Elen0766 před 4 hodinami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 4 hodinami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 4 hodinami
Tématické fráze:
výborný holandský řízek recept,
výborné měkké vepřové řízky,
vyborny rizek,
vyborne vepřove rizky,
řízky z krkovice,
obalovací směs na řízky,
výborný vepřový řízek,
krehke veprove rizky,
vybrny rizek,
super řízky,
vyborne kureci rizky,
výborná krkovice,
řízky,
výborné recepty z krkovičky,
řízek z krkovičky recept,
krkovice řízky,
výborné vepřové,
veprova krkovice rizek,
řízky z vepřové krkovice,
řízky krkovice
Suroviny:
vejce,
kečup sladký,
hořčice,
omáčka worcesterová,
vegeta,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (5)