Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou
Tento pokrm je plný výrazných chutí a exotického nádechu. Pikantní Sambal Oelek dodává masu intenzivní kořeněnou chuť s pálivým nádechem, zatímco karamelizovaná zelenina přináší sladkost a jemnou křupavost. Tato chuťově vyvážená kombinace je ideální volbou pro milovníky asijské kuchyně.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 587 kJ / 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,03 g |
Tuky | 21,10 g |
Vláknina | 9,48 g |
Cholesterol | 278 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,67 g |
Sacharidy | 36,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g6ol
Moje poznámka
Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g6ol
Nejnovější recepty
Salát z pečených paprik
Přidáno před 1 hodinou
Masové kuličky s letním salátem, mozzarellou a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 18 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 18 hodinami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 22 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno 21. 7. 2025 09:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí cibulové řízečky
Habka před 29 minutami
Fazole na kyselo
Libor02 před 1 hodinou
Pečené uzené maso se švestkovou omáčkou
Fijajda před 1 hodinou
Brokolicová polévka se sýrovými noky
esstelle před 1 hodinou
Okurkový salát
Kattyy před 1 hodinou
Cizrna s rýží, žampióny a pórkem
Huba57 před 1 hodinou
Palačinky s džemem
Ancoovicka před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
MaruK. před 5 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 13 hodinami
Bábovka s termixem
anyge před 14 hodinami
Tématické fráze:
kořenová zelenina karamelizovaná,
karamelizovana zalenina,
zkaramelizovaná zelenina,
karamelizovaná kořenová zelenina,
karamelovy zaklad se zeleninou,
zkaramelizovaná a zelenina,
testovina s yelenina,
karamelizovaná petržel,
jak zredukovat palivost,
zkaramelizovana zelenina recept,
zeleninová pánev,
rýžová pánev,
zelenina s karamelizovaným cukrem,
řepný sambal,
www recepty z karase,
ohnivcův guláš recept,
karamelizovaná cibulka,
jaké maso má karas,
yelenina,
zelenina skaramelizovaná
Suroviny:
maso kuřecí,
lilek,
cibule červená,
cibulka jarní,
česnek,
olej olivový,
sambal oelek,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
mléko kokosové,
máslo arašídové,
sůl,
petrželka hladkolistá,
máslo,
cukr třtinový,
ocet jablečný
Komentáře (16)
díky všem
už se těším až bude zrát lilek ve skleníku..mám 4 odr.
ta sojovka a worcester jsou dražší a taky chuťově lepší.. ale klidně dej, co máš