Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou
Tento pokrm je plný výrazných chutí a exotického nádechu. Pikantní Sambal Oelek dodává masu intenzivní kořeněnou chuť s pálivým nádechem, zatímco karamelizovaná zelenina přináší sladkost a jemnou křupavost. Tato chuťově vyvážená kombinace je ideální volbou pro milovníky asijské kuchyně.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 587 kJ / 857 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,03 g |
| Tuky | 21,10 g |
| Vláknina | 9,48 g |
| Cholesterol | 278 mg |
| Sodík | 1,35 g |
| Sůl | 3,67 g |
| Sacharidy | 36,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g6ol
Moje poznámka
Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g6ol
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 5 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 6 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 8 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 9 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pudinkový likér
Merylas před 21 minutami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 43 minutami
Segedínský guláš
LucieDos před 1 hodinou
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 1 hodinou
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 2 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 3 hodinami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 4 hodinami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 4 hodinami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 5 hodinami
Tématické fráze:
kořenová zelenina karamelizovaná,
karamelizovana zalenina,
zkaramelizovaná zelenina,
karamelizovaná kořenová zelenina,
karamelovy zaklad se zeleninou,
zkaramelizovaná a zelenina,
testovina s yelenina,
karamelizovaná petržel,
jak zredukovat palivost,
zkaramelizovana zelenina recept,
zeleninová pánev,
rýžová pánev,
zelenina s karamelizovaným cukrem,
řepný sambal,
www recepty z karase,
ohnivcův guláš recept,
karamelizovaná cibulka,
jaké maso má karas,
yelenina,
zelenina skaramelizovaná
Suroviny:
maso kuřecí,
lilek,
cibule červená,
cibulka jarní,
česnek,
olej olivový,
sambal oelek,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
mléko kokosové,
máslo arašídové,
sůl,
petrželka hladkolistá,
máslo,
cukr třtinový,
ocet jablečný
Komentáře (16)
díky všem
už se těším až bude zrát lilek ve skleníku..mám 4 odr.
ta sojovka a worcester jsou dražší a taky chuťově lepší.. ale klidně dej, co máš