Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 746 kJ / 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,31 g |
Tuky | 28,76 g |
Vláknina | 20,05 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 9,09 g |
Sacharidy | 59,02 g |
Postup přípravy
Krok 1: Roštěnky si osolíme a opepříme. Rozmačkaný česnek smícháme s najemno nasekanými bylinkami a směsí potřeme maso.
Krok 2: Na rozpálené pánvi s olejem opečeme roštěnky zprudka do hněda, z každé strany asi 1 minutu, pak teplotu snížíme a opékáme ještě z každé strany 2-4 minuty. Pozor, aby se nám nepřipálil česnek.
Krok 3: Maso vyndáme a zabalíme do alobalu.
Krok 4: Do pánve přidáme posekané ančovičky, vlijeme bílé víno a vývar, zredukujeme, přisypeme posekané olivy, můžeme ještě přidat bylinky a zjemníme studeným máslem. Dochutíme.
Zveřejněno 4. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské roštěnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LnEp
Moje poznámka
Provensálské roštěnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LnEp
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 11 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 11 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 15 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Duhové Salko řezy
Severka1992 před 10 minutami
Falešný "segedín" z cukety
Hakre před 18 minutami
Grilovaná kuřecí prsa Toronto
Habina před 1 hodinou
Mleté kuličky se zeleninou v alobalu
Jan Nemec před 1 hodinou
Nakládaná rajčátka
Vacek Milan před 1 hodinou
Gratinovaná cuketa s brambory
Lenny1987 před 2 hodinami
Slovenská hrstková polévka
limosek před 3 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Lahvacek před 4 hodinami
Tvarohový koláč s ostružinami
LidaMD před 6 hodinami
Tématické fráze:
minutková roštěná,
roštěnky v alobalu,
roštěnky na ančoviček,
recepty hovězí maso roštěná,
recepty roštěnky na ančovičkách,
hovězí né růžové ale tmavé,
minutková roštěnka,
hovězí vyzrálá roštěná recept,
roštěnky,
roštěnky recept,
roštěná recepty,
hovězí roštěná minute,
roštěnec recepty,
vyzrálá hovězí roštěná recept,
uprava rosčenky,
roštěnky naplocho,
ůprava hovězí roštěnky,
roštěná na česneku,
hovězí roštěnec recept,
provensalske recepty
Suroviny:
roštěná hovězí,
česnek,
olivy černé bez pecky,
ančovičky v oleji,
tymián čerstvý,
rozmarýn čerstvý,
bujón,
víno bílé suché,
máslo,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (26)
Oloupu hlavičku česneku, pomáčknu naplocho nožem, dám louhovat do olivového oleje (v pokojové teplotě) a používám.
Já dělám minutkové hovězí na maximálně rozpálené suché litinové pánvi, olej přicáknu až než vložím maso a ten drcený česnek by se mi při mé technologii asi spálil.
Andreo