Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 386 kJ / 1 287 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,39 g |
| Tuky | 29,63 g |
| Vláknina | 36,22 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 445 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 118,05 g |
Postup přípravy
Na tanieri posypeme sekanou vňaťou.
Zveřejněno 10. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čanachy - jídlo z jehněčího
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KmnJ
Moje poznámka
Čanachy - jídlo z jehněčího
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KmnJ
Nejnovější recepty
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 14 minutami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 10 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 11 hodinami
Punčové kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
IvaBrabi před 35 minutami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 1 hodinou
Vánočka II
JajkaP před 2 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 4 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 10 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 11 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 11 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 12 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 12 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
pokrmy z jehněčího masa,
jehněčí zlazy recept,
jídlo čenachy,
co jsou čanachy,
chanachy,
marinované jehněčí gruzínské šašliky,
pokrmy z jehneciho,
čenachy,
jehněčí recepty gruzie,
gruzie-jidlo,
pokrmy s jehneciho masa,
jak dobre pripravit jehneci,
jehněčí kolínko pečené na zelenině jednoduché,
gruzínské čanachy,
řecké jídlo jahny,
pokrmy s jehněte recepty,
sekana z jehněciho masa,
recept na jehněči s křenem,
pokrmy z jehněčího recepty,
top recepty na jehneci
Suroviny:
maso jehněčí,
brambory,
rajče,
lusky fazolové,
cibule,
nať petrželová,
pepř,
sůl
Komentáře (12)
a to já bych si dala.. zase nemám jahňa.. ta Terezku mě už s ním štve
Jehněčí máme rádi a tento zajímavý receptík se mi líbí