Cibulajda s kopřivami
Polévka nejen zahřeje, zaplní žaludek, ale také dodá tělu pořádnou vzpruhu. Zvlášť, když ji připravíme ze silného hovězího vývaru, zeleniny a mladých jarních kopřiv. Chuť polévky tak bude svěží a lehce pikantní.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 546 kJ / 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,14 g |
Tuky | 16,47 g |
Vláknina | 22,45 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 85 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 37,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulajda s kopřivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wm4n
Moje poznámka
Cibulajda s kopřivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wm4n
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
vaříme z kopřiv,
cibulačka recept,
recepty s kopřivami,
vaříme s kopřivou,
listový závin s kopřivou,
vyvar z kopriv,
polévka z kopřiv,
cibulajda,
jarni vývar s kopřivami,
brokolicová polévka s kopřivami
Suroviny:
cibule,
cibulka jarní,
mrkev,
kopřivy,
vývar hovězí,
máslo,
olej,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (14)