Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablečný koktejl

Hodnocení receptu je 4,3 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Margot Margot

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie526 kJ /
126 kcal
Bílkoviny0,72 g
Tuky0,68 g
Vláknina4,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy27,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kostky ledu rozdrtíme a dáme do koktejlové sklenice. Přelijeme jablečnou a rybízovou šťávou, přidáme angusturu bitter a zamícháme. Plátek jablka obalíme ve skořici a zavěíme na okraj sklenice. Podáváme s brčkem.

Zveřejněno 9. 7. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablečný koktejl

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0l5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablečný koktejl

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0l5

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

;-(:-(:-):-/:-p:-K:-*:-)):-?

Pro parné léto jak stvořené:yes: Koktejl je bez Angustury, myslím, že je jen v domácnostech, kde se koktejly dělají ve větší míře. Snad to až tak nevadí:-8

Tématické fráze:
jablečný kokteil, jablečnej koktejl, jablkovy koktejl, rybízový koktejl, borůvkový kokteil, koktejl z červeného rybízu, koktejl z jablka, mrkvový koktejl, rybízová přesnídávka, jablečné nápoje, recept na koktejl z jablka, jablecny koktail, jablecnej kolac, jablkovy kokteil, jablečný koláč se smetanou, štava z červeneho rybizu, koktejlové sklenice, recept rybízová přesnídávka, koktejlové recepty, rybízový kokteil

Suroviny:
led, šťáva jablečná, rybíz červený, angustura bitter, jablko, skořice mletá

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu