Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 526 kJ / 126 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,72 g |
| Tuky | 0,68 g |
| Vláknina | 4,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 27,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kostky ledu rozdrtíme a dáme do koktejlové sklenice. Přelijeme jablečnou a rybízovou šťávou, přidáme angusturu bitter a zamícháme. Plátek jablka obalíme ve skořici a zavěíme na okraj sklenice. Podáváme s brčkem.
Zveřejněno 9. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný koktejl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0l5
Moje poznámka
Jablečný koktejl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0l5
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 2 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 12 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 14 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 14 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 14 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 15 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 16 hodinami
Tématické fráze:
jablečný kokteil,
jablečnej koktejl,
jablkovy koktejl,
rybízový koktejl,
borůvkový kokteil,
koktejl z červeného rybízu,
koktejl z jablka,
mrkvový koktejl,
rybízová přesnídávka,
jablečné nápoje,
recept na koktejl z jablka,
jablecny koktail,
jablecnej kolac,
jablkovy kokteil,
jablečný koláč se smetanou,
štava z červeneho rybizu,
koktejlové sklenice,
recept rybízová přesnídávka,
koktejlové recepty,
rybízový kokteil
Suroviny:
led,
šťáva jablečná,
rybíz červený,
angustura bitter,
jablko,
skořice mletá
Komentáře (3)