Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 225 kJ / 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,24 g |
Tuky | 0,83 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní prsíčka na pomerančích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gg43
Moje poznámka
Kachní prsíčka na pomerančích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gg43
Nejnovější recepty
Broskvový kompot
Přidáno před 2 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 4 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 18 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 19 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 20 hodinami
Oreo dezert
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 4 minutami
Mrkvová bábovka
Misad před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Alenulle před 1 hodinou
Kakaový krém do řezů
Annanas před 2 hodinami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
ferda30 před 2 hodinami
Langoše z bílého jogurtu - kelímkové
MáťaKuchtík před 2 hodinami
Segedínský guláš
Larietern před 3 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Cucka77 před 4 hodinami
Dokonalá mrkvová buchta
Sluncejasne před 4 hodinami
Tématické fráze:
kachní prsíčka podle pohlreicha,
kachní prsíčka pohlreich,
kachna na pomerančích pohlreich,
kachní prsa recept,
kačení prsa,
husí prsíčka pohlreich,
kachní prsíčka,
kachni prsa pohlreich,
recepty na kachní prsíčka,
kachni prsa,
kachni prsicka recepty,
kachni prsa podle pohlreicha,
husí prsa na pomerancích,
příprava kachní prsou na pomerančích,
kachní prsíčka recept,
kaceni prsicka,
kachní prsa s pomerančem,
kachna na pomerančích recept,
kačení prsa recept,
kachní prsíčka recept pohlreich
Suroviny:
prsa kachní,
pomeranče,
česnek,
cibule šalotka,
víno červené suché,
bobkový list,
ocet balsamiko,
cukr,
želé na dorty,
sůl,
pepř
Komentáře (21)
Taky jsem zapomněl na rybízové želé apoužil rybízový džem, ale omáčka nezhoustla, dle obrázku myslím jako u tebe. Ale v originálu to má být hustší přeliv čistě na maso, proto je tam to želé.
Pak ještě dle receptu jsem nesolil maso, nicméně to pak bylo trochu méně slanné. Možná i díky té nepovedené omáčce, která to má právě nahradit to solenní masa. No mám már poznámek do příště až budu dělat znova, každopádně sme to všichni s chutí snědli.
Jen vymyslet vhodnou přílohu je obtížnější.
... super
V Brně, teď ale máme vše modro-bílé