Suroviny
Porce: cca 2,5l polévky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 461 kJ / 1 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,24 g |
Tuky | 31,25 g |
Vláknina | 195,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 185,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolová gulášovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMKR
Moje poznámka
Fazolová gulášovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMKR
Nejnovější recepty
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 3 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 3 hodinami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 7 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 10 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 14 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková cuketová buchta
Mery53 před 16 minutami
Americké čokoládové cookies
Theodora před 17 minutami
Rybíz á la brusinky
Ludmilka Sykorova před 39 minutami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Simona Maskova před 53 minutami
Cuketová směs na topinky
Tom_Krupa před 2 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
danusepet před 2 hodinami
Uzená polévka s houbami a krupicovými nudlemi
Jan Nemec před 3 hodinami
Citronová poleva 2
EvaEva80 před 4 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 5 hodinami
Tématické fráze:
fazole recept,
namáčení fazolí,
fazolová polévka v pomalém hrnci,
gulášovka z klobásy,
fazole bez namaceni,
fazolova p,
gulášovka s fazolemi,
fazolová polévka bez namáčení,
namočení fazolí,
fazolova polevka v tlakači,
fazolová gulášová polévka,
gulášová polévka s fazolí,
jak uvarit dobrou fazolovou polevku.,
domácí gulášovka z klobás,
co uvařit s fazolí,
jak uvařit fazole bez namoceni,
gulasovka v pomalém hrnci,
gulasovka protlakem,
gulášovka s klobásou,
gulášovka s fazolová polévka
Suroviny:
fazole červené,
klobása papriková,
klobása,
cibule,
paprika sušená sladká,
česnek,
bujón,
protlak rajčatový,
olej,
ocet,
cukr,
pepř,
sůl
Komentáře (29)
p.s. jeste lepsi je druhy den, kdyz se odlezi a chute se jeste vice propoji
Ale zpět k receptu - sretti, nepřehnalas to s tím časem 70 minut? Fakt se mi to zdá moc a to, i kdybys nenamáčela.....
p.s. kdo chce vítr do drůbků, ať si stoupne s miskou do fronty
p.s.s.jojo 70min, vařila jsem bez namáčení a pomalu víš, tak proto
Počkej v tlakáči 70 minut? Fakt? Není to moc?