Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 353 kJ / 562 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,20 g |
| Tuky | 32,12 g |
| Vláknina | 1,08 g |
| Cholesterol | 112 mg |
| Sodík | 762 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 40,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PrnA
Moje poznámka
Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PrnA
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 1 hodinou
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 2 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 23 hodinami
Medové kuličky
Přidáno 17. 12. 2025 12:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunkofleky
veronika_straka před 19 minutami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 48 minutami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 1 hodinou
Bílkový chlebíček
Jajav před 3 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 4 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 4 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 4 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 5 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 6 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 12 hodinami
Tématické fráze:
nakládání kuřecího masa,
nakládání kuřete na grilování,
nakládání kuřecího masa na grilování,
maso v podmáslím,
recepty s křenem,
nakládání kuřat na grilování,
podmáslové řízky,
nakládání masa do podmáslí,
marináda s kefírem,
recepty s podmáslím a masen,
kuřecí s krenem,
kureci na s podmáslím,
kureci kridylka nakládání masa,
marinada na maso s podmaslim,
recept křen,
nakladani kurat,
nakladani kurecich kridelek,
nakldání kuřete na grilování,
nakládání masa do potravinářská folie,
nakládané křidélka marinada
Suroviny:
řízky kuřecí,
podmáslí,
smetana sladká,
cibulka jarní,
krenex,
petrželka zelená,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (31)