Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 565 kJ / 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,40 g |
Tuky | 16,75 g |
Vláknina | 2,60 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 12,10 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží.
Zveřejněno 28. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Putimská vepřová pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Opj
Moje poznámka
Putimská vepřová pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Opj
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 9 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 4 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 4 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 4 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 4 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 5 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 7 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 8 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřová kýta recepty kluci v akci,
putimské maso,
putimská vepřová plec,
putimské vepřové žebírko,
vepřová kýta kluci v akci,
putimská vepřová kýta,
vepřová pečeně recepty,
vepřová pečeně kluci v akci,
putimské žebírko recept,
putimský plátek,
putimský vepřový plátek,
kluci v akci vepřová pečeně,
vepřové žebírko putimské,
vepřová pečeně,
putimská omáčka,
putimská pomazánka,
recepty z vepřové plece kluci v akci,
putimský řízek,
putimské žebírko,
putimské nudličky
Suroviny:
kýta vepřová,
olej,
jablko,
šťáva citronová,
šalvěj,
sůl,
pepř
Komentáře (15)
Recet se mi moc líbí
Kardamom přece běžně dáváš do do perníků, do pečiva