Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 223 kJ / 1 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,18 g |
Tuky | 84,13 g |
Vláknina | 4,28 g |
Cholesterol | 281 mg |
Sodík | 326 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 38,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pampelišková polévka s mrkví a pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7GV
Moje poznámka
Pampelišková polévka s mrkví a pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7GV
Nejnovější recepty
Panenka v kopru
Přidáno před 44 minutami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 23 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno 15. 6. 2025 17:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 37 minutami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 1 hodinou
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 1 hodinou
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 2 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 5 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 5 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 8 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 9 hodinami
Tématické fráze:
polévka z pampelišek,
recepty pampelišky,
pupavove květy,
pampeliskova babovka
Suroviny:
listy pampelišek,
pažitka,
máslo,
cibule,
mrkev,
sůl,
pepř bílý,
voda,
mléko,
smetana ke šlehání,
šťáva citronová
Komentáře (13)
Polévku vyzkouším, já dělám z mladých lístků salát, připomínají mi rukolu, jen jsou výraznější.
Super recept
Nám polievka chutila a to manžel je niekedy opatrný pri neznámych surovinách v jedle. Treba brať iba jemnučké mladučké listy, ako vidno aj na fotke. Aj mne zber trval dosť dlho, lebo v tom teple to rastie závratnou rýchlosťou a púčiky - poupata som včera už ani nenašla. Tie sú skvelé.
a púpavy.. to tu mamo
krásná polévečka
Zítra jedu k našim, natrhám pampelišky a