Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 608 kJ / 862 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,47 g |
Tuky | 84,42 g |
Vláknina | 6,46 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 17,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Métské krkovičkové závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y042
Moje poznámka
Métské krkovičkové závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y042
Nejnovější recepty
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 4 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové krokety
Přidáno před 12 hodinami
Hrušková marmeláda
Přidáno 18. 8. 2025 17:03:01
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno 18. 8. 2025 09:06:07
Líné koláče
Přidáno 18. 8. 2025 05:03:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka ze smažených vajíček
brtna před 5 minutami
Tapiokový pudink s lesními plody
ha.ry před 36 minutami
Kváskové housky, rohlíky, pečivo
Zorrolady před 2 hodinami
Cuketová polévka krémová
Bretik před 2 hodinami
Kvašená cuketa
Bretik před 2 hodinami
Zapékaná cuketa na plech
Bretik před 2 hodinami
Rychlý cuketový guláš
Bretik před 2 hodinami
Zadělávaná cuketa s koprem
Bretik před 2 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Bretik před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Martivac před 2 hodinami
Tématické fráze:
métský tatarácek,
složení čajovky,
masna studená vyrobek tataráček,
métské maso,
žampionova napln pro vyrobu pekarskych produktu,
metske nudličky,
krkovičkové vepřové závitky,
métský tataráček recept,
čajovka,
jak připravit métský tataráček,
métské tataráčky,
čajovka z masa recept,
kupovaný tataráček,
čajovky procento masa,
čajovky procento masa,
složení métské salámu,
cajovka nezdrava,
tataracek metsky,
métský tataráček recepty,
metsky slozeni
Suroviny:
krkovice vepřová,
salám métský,
česnek,
libeček čerstvý,
žampióny,
sýr uzený,
pepř,
paprika sušená sladká,
sůl,
cibule,
slanina,
koření nové koření,
pepř,
vývar,
mouka hladká,
olej,
sůl
Komentáře (53)
AniCiz: Jsem z vesnice tak složení moc neřeším
Jenom tak pro zajímavost, kde se pase bio kráva? Vedle pole které se normálně hnojí a ne bio hnojem
Je to můj názor.
Recept je pěkný
Že by bylo třeba zelí z kůží