Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Flíčky s tvarohem a se smetanou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 080 kJ /
4 082 kcal
Bílkoviny106,38 g
Tuky206,46 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 3,55 g
Sůl8,74 g
Sacharidy440,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z mouky, vajíček a vody uděláme těsto, které rozválíme na tenký plát, který rozkrájíme na flíčky a ty dáme vařit do osolené vody. Krok 2: Na pánvičku dáme trochu oleje na kterém osmažíme na kostičky nakrájenou slaninu. Hotovou slaninu i s vysmahnutým tukem přelijeme do zapékací mísy, do tuku přidáme tvaroh, trochu osolíme a rozmícháme. Krok 3: Potom přidáme uvařené flíčky a vše důkladně promícháme. Tuto směs v míse dáme krátce zapéct (dozlatova). Na talíři poléváme smetanou a podáváme.

Zveřejněno 20. 2. 2008

Poznámka autora toprecepty.cz

Zapíjíme mlékem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7MQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7MQ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Já sním téměř vše. Ale toto ne!:-//

Zajímavá chuť s tím tvarohem a slaninkou.

ivako, protože už máš jídlo na talířku, tak se dá předpokládat, že je hotové. Tu slaninu k tomu přikusujete ?

Jedna fotka ako druhá, alebo ma klame zrak?

Ivako, tohle ale není jídlo nachystané podle tohoto receptu :-!:-! Nevidím osmahlou slaninu, ani domácí těstoviny a už vůbec ne zapečené dozlatova :-((

Tohle by mělo bžt v kategorii jiné, tohle není moučník.

Tématické fráze:
flíčky s tvarohem, ivako recepty, zapečené flíčky s tvarohem, bábovka kynutá, flíček na smetaně, jídlo s tvarohem, zapečené flíčky s s tvarohem, nezapečené těstoviny, domácí flíčky s tvarohem, zapeceny nudle s tvarohem starocesky nazev, staročeský flíčky, zapékané flíčky s tvarohem, flicky v zapekaci mise, domácí smetana, tvaroh smetana testoviny, tvarohova buchta se smetanou ke slehani, zapečené těstoviny s tvarohem, flíčky nezapečené, fličkys tvarohem, flicky n.a smetame

Suroviny:
mouka hladká, vejce, sůl, voda, slanina, tvaroh, smetana, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu