Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 377 kJ / 2 002 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,43 g |
Tuky | 179,92 g |
Vláknina | 27,38 g |
Cholesterol | 404 mg |
Sodík | 3,38 g |
Sůl | 8,29 g |
Sacharidy | 33,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoká houbovka s žemlovými knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Qr
Moje poznámka
Divoká houbovka s žemlovými knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Qr
Nejnovější recepty
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 11 hodinami
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Koláč z lišek
Přidáno před 18 hodinami
Kančí řízky se zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Sachr dort z jablek
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavliny halušky
terundela před 4 minutami
Hrnková bábovka
lunav1 před 2 hodinami
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 12 hodinami
Kuřecí mexické nudličky
Tally před 13 hodinami
Česnekový bůček na pivě
lubosykora1 před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rradka před 15 hodinami
Cikánské kuře
Sahula před 15 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
Sahula před 16 hodinami
Pečený losos s bazalkou a rajčaty
Alenas23 před 16 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
76alena před 16 hodinami
Tématické fráze:
houbovek knedlíky,
žemlový knedlík s cibulí,
žemlové knedlíky,
divoká houbová omáčka,
houbovka,
houbovka recept,
receptář divoké kuře,
receptář žemlové knedlíky,
receptář žemlové knedlíky ke kuřeti,
0,8dcl,
houbová omáčka se žemlovými knedlíky,
houbová omáčka se žemlovým knedlíkem,
houbová omáčka a žemlové knedlíky,
knedlíky ze žemlí a hub,
houbovka z bedel,
co jsou divoké houby
Suroviny:
houby,
cibule,
slanina,
česnek,
vývar,
víno bílé suché,
jalovec,
koření nové koření,
tymián čerstvý,
rozmarýn,
sůl,
máslo,
žemle,
mléko,
vejce,
cibule,
cibule sušená smažená,
libeček,
petrželka,
máslo,
sůl
Komentáře (42)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Jinak jsem uvedla to jméno někde zde, u mého receptu také, ale je to jeden z nejznámějších z našich největších odborníků na houby - Pan Ing. Baier
já nepíší dokud nevyzkouším