Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 789 kJ / 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,90 g |
Tuky | 44,36 g |
Vláknina | 16,24 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filety na česneku, cibuli a víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8Dj
Moje poznámka
Filety na česneku, cibuli a víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8Dj
Nejnovější recepty
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 2 hodinami
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí na hořčici
Přidáno před 9 hodinami
Králík na česneku pečený v sáčku
Přidáno před 10 hodinami
Polévka z hlívy
Přidáno před 10 hodinami
Švestkovy koláč s krémem z tvarohu a pudingu
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové lívance
EvaUl před 2 minutami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
habis před 1 hodinou
Italská polévka z pečených paprik a rajčat
IrenaHRA před 3 hodinami
Francouzský hruškový koláč
Janicee před 9 hodinami
Drožďová polévka
HanaHanka před 9 hodinami
Sterilovaná paprika s olejem
Bretik před 9 hodinami
Naložená ačokča Dagmar
Bretik před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
HanaS92 před 10 hodinami
Kuřecí roláda plněná vejci a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Stefi.f před 10 hodinami
Steak z tuňáka s citronovo-hořčičnou omáčkou
vanilj před 13 hodinami
Tématické fráze:
rybi filety na cesneku,
rybí filety s cibulí,
losos na cibuli a víně,
rybi filet na cesneku,
kapří filety na česneku,
kapří filety na víně,
filety na česneku,
filet z halibuta,
kapří filety,
cibule na víně,
filety na víně,
filet nacesneku,
filety recept,
filet česnek,
zkaramelizovani cibule,
recepty filet z halibuta,
filety z halibuta recept,
kapří filety na na víně,
kapří fiety na na víně,
rybi filety v oleji s cibuli
Suroviny:
filet z ryb,
cibule,
česnek,
víno bílé,
koření na ryby,
sůl,
máslo,
olej
Komentáře (23)
Ivo, krásná úprava ryby a že tě konečně zase vidím!!
Barva: světlá se zelenožlutým odstínem
Vůně: muškátová, s ovocnými odstíny
Chuť: svěží, s nižším obsahem
Ve vůni a chuti můžeme hledat: travnaté tóny, citrusové plody, muškát, angrešt, černý rybíz, broskev, grapefruit
no není to skvělý podklad pro spojení chutě cibule a česneku spolu s chutí ryby? trocha zkaramelizování sladkých složek ve víně i cibuli a lahoda je na světě