Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 789 kJ / 667 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,90 g |
| Tuky | 44,36 g |
| Vláknina | 16,24 g |
| Cholesterol | 102 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 34,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filety na česneku, cibuli a víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8Dj
Moje poznámka
Filety na česneku, cibuli a víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8Dj
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 16 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 16 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 16 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 16 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 17 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 18 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 18 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 19 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 19 hodinami
Tématické fráze:
rybi filety na cesneku,
rybí filety s cibulí,
losos na cibuli a víně,
rybi filet na cesneku,
kapří filety na česneku,
kapří filety na víně,
filety na česneku,
filet z halibuta,
kapří filety,
cibule na víně,
filety na víně,
filet nacesneku,
filety recept,
filet česnek,
zkaramelizovani cibule,
recepty filet z halibuta,
filety z halibuta recept,
kapří filety na na víně,
kapří fiety na na víně,
rybi filety v oleji s cibuli
Suroviny:
filet z ryb,
cibule,
česnek,
víno bílé,
koření na ryby,
sůl,
máslo,
olej
Komentáře (23)
Ivo, krásná úprava ryby a že tě konečně zase vidím!!
Barva: světlá se zelenožlutým odstínem
Vůně: muškátová, s ovocnými odstíny
Chuť: svěží, s nižším obsahem
Ve vůni a chuti můžeme hledat: travnaté tóny, citrusové plody, muškát, angrešt, černý rybíz, broskev, grapefruit
no není to skvělý podklad pro spojení chutě cibule a česneku spolu s chutí ryby? trocha zkaramelizování sladkých složek ve víně i cibuli a lahoda je na světě