Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 385 kJ / 92 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 0,08 g |
Vláknina | 3,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzská bylinková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2Ar
Moje poznámka
Francouzská bylinková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2Ar
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 2 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 5 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 10 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 10 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč z cukety
Vampi před 1 hodinou
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 1 hodinou
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 2 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 3 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 6 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 7 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 9 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 10 hodinami
Tématické fráze:
francouzská polévka,
francouzská polévka recept,
francouzská cibulka,
bylinkova polevka,
bílá polévka s francouzskou zeleninou,
bylinkova zdrava zelena polevka,
francouzská celerová polévka,
polévka ze salátové okurky,
nocky do francouzske polevky,
francouzské recepty,
francouzská bílá polévka,
bylinková palačinka do polévky,
kremova bylinkova polevka,
francouzska cibulda,
francouskà cibulka,
zeleniniva polevka s bylinkovo vajecnou jiskou,
francouzská jarni polévka,
francouzská cibulka recept,
francouzské vařené maso v polévce,
francouzská jarni polévka recept
Suroviny:
okurka salátová,
brambory,
cibule šalotka,
mangold,
šťovík,
petrželka,
list celerový,
cibulka jarní,
česnek,
máslo,
vývar zeleninový,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř
Komentáře (12)
Hezky připravená polévečka